Ovulációs mikroszkóp

dec 7, 2019

Ön tudja, hogy mikor ovulál?

A FertilFocus ovulációs mikroszkóppal az ovuláció időben való meghatározása gyerekjáték!  Még rendszertelen ciklusú hölgyek is használhatják, mindenkinek hatalmas segítséget nyújt az együttlétek időzítésében.
A FertilFocus ovulációs mikroszkóp megbízható, természetes és pontos segítséget nyújt a teherbeeséshez.

tupperware-termékek-bpa-mentes-termékek-hormonegyensúly14

Miért javasoljuk a FertilFocus ovulációs mikroszkóp használatát?

  • Kényelem: bárhol, bármikor el tudja végezni vele az önvizsgálatot, az eredmény nem igényel többet, mint kb. 10 perc. Így könnyedén tudja követni peteérését, melynek nőgyógyásza is örülni fog.
  • Jól láthatóság: egy erős 60X-es nagyítású professzionális lencse gondoskodik a jól kivehető eredményről és a könnyű használhatóságról.
  • Minőség: erős alapanyagokból készült, fémborítással ellátott és magas  minőségű lencsével rendelkező mini-mikroszkóp, melyet több évtizedes használatra terveztek.
  • Diszkréció: a FertilFocus ovulációs mikroszkóp egy női ajakrúzsnak van álcázva. Így bármikor, bárhová magával viheti teljes diszkréció mellett.
  • Higiénia: semmi másra nincs szüksége, mint egy csepp nyálra. Nem kell vizelettel vagy vérrel bajlódnia. Használat után szappanos vízzel tisztítható és már készen is áll a következő használatra.
  • Megfizethetőség: csak egyszer kell megvásárolni és egy életen át használható!

Az ovulációs mikroszkóp működési elve
Az ovulációs mikroszkóp működése egy igen egyszerű, de annál értékesebb tényen, megfigyelésen alapszik: magas ösztrogén koncentráció esetén a nyál kikristályosodik.  Ahogy egy nő a ciklusában halad előre, ösztrogén szintje napról napra emelkedni fog, amelynek következménye a peteérés.

Az ösztrogén szint addig emelkedik, amíg el nem ér egy ún. tetőzési szintet (ezt hívjuk ösztrogén csúcsnak), amikorra is a domináns tüsző benne a petesejttel teljesen beérett és készen áll az ovulációra. Így a szexuális együttléteket ekkorra kell időzíteni.

Minél magasabb az ösztrogén szint a női szervezetben, annál magasabb lesz a nyál elektrolit koncentrációja, azaz só tartalma, mely páfrányszerű képet mutat. Így ahogy napról napra emelkedik az ösztrogén szint, a mini mikroszkópunk napról napra erőteljesebb páfrányos képet fog mutatni (lásd ábra: termékeny).

Növelje teherbeesésének esélyét, határozza meg ovulációjának idejét egy 21. századi ovulációs mini-mikroszkóppal!

KÉRJE HORMON TANÁCSADÓINK SEGÍTSÉGÉT!