Rólam

Megyeri Judit vagyok. Hormonegyensúly tanácsadó.

A természettel való kapcsolatom és a természet szeretete, meghatározó része az életemnek.

Természetes gyógymódok iránti érdeklődésem több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött. Előszőr a reflexológia varázsa ragadott magával, majd nem sokkal ezután találkoztam a vércsoport szerinti táplálkozással és életmóddal, mely azóta az 5 elem konyha ismereteivel is bővült.

A természet csodái iránti érdeklődésem és tudásvágyam egyre tovább repített a tanulás világában. …..

2016 ban vizsgáztam természetgyógyászatból, majd szakvizsgáztam Fülakupunktúrás addiktológiából.

Tanulmányaim között szerepel a Fitoterápia, Aromaterápia, Laborleletek értékelése, Nehézfém kivezetés, Joalis irányított méregtelenítés, Daganatkezelés a természetgyógyászatban, Moxa és Köpöly kezelések, Schüssler terápia, Bach virág terápia, Gyógygombák alkalmazása a természetgyógyászatban, 5 elem konyha, és a Hormonegyensúly tanácsadás.

Szerteágazó tanulmányaim során egyre többször találkoztam a Hagyományos Kínai Orvoslással (TCM), ami mindig nagy hatást gyakorolt rám. Egy olyan rendszer mely a természet törvényein alapul, rettenetesen bonyolult, még is egyszerű, ésszerű és követhető. Amennyiben még van képességünk a természetre hangolódni.

Yin és Yang a két ellentét, mely szerves része és kiegészítője egymásnak. Egymás nélkül nem léteznek, ahogy a fény sem a sötétség nélkül. Jelen van minden létező élő és élettelenben. Összekapcsol természettel, testtel, lélekkel, szellemmel. Egyik rezdülése kihat a másikra, s az a teljes egészre. E két ellentét harmonikus együttműködése és egyensúlya biztosítja testünk egészségét. A megbomlott egyensúly az egészség hiányához, betegséghez vezet.

Hormonrendszerünk bonyolult működése és egészsége is e kényes egyensúlyon alapul. Minél jobban eltávolodunk a természettől, természetestől, természet adta elemektől, s vegyianyagokkal  terheljük szervezetünket, annál inkább beleszólunk a természet összhangjába, s általa a hormonok harmonikus világába.

Hormon tanácsadás

Étrendkiegészítők

Testápolás

Tupperware termékek

Milyen esetekben lehetek  segítségedre?

Ha úgy érzed nálad is felborult az egyensúly, bármilyen egészségügyi panaszod van (nőgyógyászati, hormonális, vagy nem jön a baba, esetleg a változó kor tüneteitől szenvedsz, keress bizalommal, s én személyes tanácsadás alkalmával személyre szabottan megismertetem veled a természetes módszereken alapuló hormonegyensúlyt támogató életmódot.